Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Stavebný pozemok v lukratívnej lokalite Malá Ida, Pánsky les

317 000 €
Druh Predaj
Typ domu Pozemok pre rodinné domy
Rozloha 1135 m2
Obec Malá Ida
Adresa Pánsky les

O nehnuteľnosti

Cena pozemkov každým rokom rastie!

Ak máte voľné finančné prostriedky investujte ich do pozemku!

Pekný rovinatý stavebný pozemok v  Pánskom lese v obci Malá Ida -  čaká na Vás!

Postavte si dom podľa svojich vlastných predstáv a snov!

Licencovaný realitný maklér Alena Katonová a RK Atomia Vám v exkluzívnom zastúpení ponúka lukratívny stavebný pozemok v osobnom vlastníctve na individuálnu výstavbu rodinného domu, prípadne dvoch rodinných domov, dvojdomu alebo obytného domu s viacerými bytmi. Ponúkaný pozemok sa nachádza v obytnej zóne a lokalite zastavanej rodinnými domami vo vyhľadávanej prestížnej, tichej a bezpečnej časti obce Malá Ida - Pánsky les.

POPIS POZEMKU

Výmera pozemku je 1135 m2. Je to rovinatý pozemok o šírke 37,8 m a dĺžke 30 m. Pozemok je dostatočne široký aj na stavbu dvoch rodinných domov, prípadne dvojdomu - pre viacgeneračné bývanie alebo bývanie pre priateľov.  Pozemok je vzorne udržiavaný a je oplotený. Prístupová cesta je asfaltová, v rámci ulice je panelová a  je vo vlastníctve obce. V zime je udržiavaná.

INŽINIERSKE SIETE

  •    Elektrická energia 220/380 V
  •    Zemný plyn
  •    Obecná voda
  •    Kanalizácia
  •    Internet - celé územie je pokryté sieťou mobilných operátorov. Optický internet.

ĎALŠIE INFORMÁCIE

Bezproblémoví susedia.

Na pozemku neviazne žiadna ťarcha.

K dispozícii na kúpu ihneď.

LOKALITA

Obec Malá Ida má  1972 obyvateľov a rozprestiera sa  na rozlohe 1020 ha.  Rozrástla sa  vďaka individuálnej bytovej výstavbe v lokalite Pánsky les. Obec sa nachádza medzi krajskými mestami Košice a Prešov s dopravným napojením na diaľnicu D1. Vzdialenosť obce z centra Košíc je 15 km, z MČ - Košice II. Terasa - OC Optima - 7 km,  z MČ - Šaca -  4 km.

Bývalá stredisková obec má výbornú občiansku vybavenosť: materská škola, základná škola s dobrým menom a so spádovou oblasťou ďalších obcí, multifukčné ihrisko, detské ihriská,  obchody - pekáreň, potraviny, mäsiareň, tenisové kurty, golfové ihrisko, reštaurácia a hotel Slamený Dom, dom smútku, sakrálne stavby,  rekreačné možnosti vrátane vodnej nádrže Bukovec, športový klub, klub dôchodcov, klub žieň.

Viac info o obci na malaida.sk.

Staňte sa aj vy spokojným obyvateľom obce Malá Ida a príďte si pozrieť ponúkaný pozemok!

Zavolajte  kedykoľvek  na t.č. 0907900717 alebo napíšte na alenkakatonova@gmail.com, pretože tu sa môže nachádzať Váš domov.

Ďakujem, dopočutia a dovidenia.

Cena nehnuteľnosti je uvedená vrátane sprostredkovateľskej provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný servis a službu pre Vás spočívajúcu: v serióznom jednaní za jedným stolom o podmienkach a financovaní kúpy za účasti troch strán - predávajúceho, kupujúceho a nás, v príprave a podpise zmluvy o budúcej zmluve, v príprave a podpise kúpnej zmluvy, návhru na vklad kúpnych zmlúv a odovzdávacieho protokolu, v prípade potreby príprava splnomocnenia na zastupovanie vo veci predaja a kúpy, v nezávislom nájdení pre Vás najvhodnejšieho a najlacnejšieho hypotekárneho úveru z bánk pôsobiacich na našom trhu, dohodnutie a realizáciu obhliadky so súdnym znalcom, platby za overenie podpisov na kúpnych zmluvách u notára, platby za podanie štandardného návrhu kúpnych zmlúv na kataster, platby za podklady z katastra nehnuteľnosti potrebné k čerpaniu hypotekárneho úveru, účasť makléra na odovzdaní nehnuteľnosti a súčinnosť pri prepisovaní médií.  Využite našu pomoc pre Vás v zabezpečení finančných prostriedkov na kúpu bytu  našim nezávislým finančným poradcom. 

 

 

+

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1135 m2
Typ zeme:
rovina
Šírka pozemku:
37,8 m
Dĺžka pozemku:
30 m
Celková plocha:
1135 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Internet:
áno
Optická sieť:
áno