Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Novostavba Zelená stráň 100 m2 - 4 izbový byt + 2 terasy + pivnica a 2 parkovacie státia - odporúčame!

1 200 €/mesiac
Cena vrátane dozariadenia bytu je 1500,-/mesiac
Druh Prenájom
Typ domu 4-izbový byt
Rozloha 100 m2
Obec Košice-Košická Nová Ves
Adresa Ulica Zelená Stráň
Izby 4

O nehnuteľnosti

Bývate mimo Košíc ale Košice sú Vašim miestom práce alebo štúdia?
Radi by ste vymenili drahé a neosobné bývanie v hoteloch za príjemné bývanie v prenajatom novom byte?
Bývate s rodičmi ale túžite sa osamostatniť?
Chcete bývať v lokalite s krásnym prostredím, výhľadom na les, lúky, polia a v tichu relaxovať po náročnej práci?
Poteší Vás byt s vyhradenými  2 -mi  vonkajšími parkovacími  miestami pre Vaše autá a skladovacím priestorom mimo bytu napr. pre športové potreby?


Ak áno, tak tento byt je určený práve Vám! Vitajte doma!

Licencovaný realitný maklér Alena Katonová a RK Atomia Vám ponúka na prenájom NOVOSTAVBU -  4 izbový byt s dvomi terasami nachádzajúci sa v  žiadanej lokalite Košice III.  Košická Nová Ves -   v rezidencii ZELENÁ STRÁŇ, Ulica Zelená stráň. Byt sa nachádza na vysokom 1.p./3.p.. Pod bytom je byt.

Byt má celkovú úžitkovú výmeru 100,5 m2 a tvorí ju: 87 m2 byt + 11 m2 - dve terasy +  2,5 m2 sklad  (murovaný s bezpečnostnými dverami).  K BYTU PRISLÚCHAJÚ  AJ DVE VYHRADENÉ VONKAJŠIE  PARKOVACIE STÁTIA - vstup cez bránu na diaľkové ovládanie. Budete sa tešiť na príchod domov, pretože budete mať kde zaparkovať v akúkoľvek dennú alebo nočnú hodinu.

DISPOZÍCIA  A ORIENTÁCIA BYTU
Byt je orientovaný na tri svetové strany, je presvetlený a  slnečný vďaka francúzskym oknám. Byt je  teplý v zime  a príjemný v lete.

Byt  tvoria: 4 izby + príslušenstvo. Príslušenstvo tvorí: kuchynský kút, predsieň,  chodba, kúpeľňa, toaleta,  2 x terasa a pivnica.

Z predsiene sa vchádza do obývacej izby spojenej s kuchynskou časťou, toalety  a do chodby, z ktorej sa vchádza do   troch samostatných spální a kúpeľne.

STAV BYTU
Novostavba bola dokončená a zariadená v r. 2018-2019. Na dokončenie a zariadenie bytu boli použité kvalitné a nadštandardné materiály. Vykurovanie bytu je ústredné (z vlastnej kotolne) a výhrevné telesá sú radiátory s termostatickými hlavicami. Okná sú plastové - 6 komorový profil, zasklenie vákuovým trojsklom, číre s koeficientom tepelnej vodivosti k=0,9.  Podlahy sú kvalitné drevené, v kúpeľni a toalete je dlažba.   Vonkajšie  vstupné dvere sú bezpečnostné. Zariadenie bytu bolo vyrobené na mieru - kuchynská linka, vstavané skrine. Zariadenie bytu - viď. foto.

OBÝVACIA IZBA S KUCHYNSKOU ČASŤOU
V kuchyni sa nemusíte báť, že sa po namáhavom celom dni ešte nabeháte...stačí pár krokov a všetko máte poruke na prípravu dobrej večere. Kuchynská linka je vyrobená na mieru a má v sebe zabudovaný granitový drez a  vstavané spotrebiče zn. Siemens: indukčná varná doska,  elektrická teplovzdušná rúra, digestor, umývačka riadu, mikrovlnka, chladnička s mrazničkou. Dozariadenie podľa dohody v závislosti od doby prenájmu. V obývacej izbe je sedacia súprava a jedálenský stôl so stoličkami. 

KÚPEĽŇA a TOALETA
Kúpeľňa je priestranná. V kúpeľni sa nachádza priestranný sprchový kút, akrylátová vaňa, dvojumývadlo osadené v kúpeľňovom nábytku vyrobenom na mieru, zrkadlo, rebríkový radiátor,  pračka. V samostatnej toalete je závesné WC s podomietkovým splachovaním, umývadlo so skrinkou. 

SPÁLNE
Spálne sú tri  a vďaka  vstavaným skriniam vyrobenej na mieru majú dostatok úložného priestoru. V spálniach sa nachádzajú aj pracovné stoly. Postele si nájomníci dozariadia podľa vlastných predstáv a potrieb.

ĎALŠIE  INFORMÁCIE
Byt je k dispozícii na nasťahovanie od 1.9.2024.  Susedia sú bezproblémoví.  Byt je k dispozícii na prenájom nájomníkom nefajčiarom a bez zvierat.

LOKALITA
Lokalita Vás určite poteší :  svojou blízkosťou k centru,  komplexnou občianskou vybavenosťou - MHD,  kostoly, obchodné  centrá, ihriská za obytným domom, jasle, materské školy, základné školy, cyklistický chodník, lesopark...

PLATBY
Mesačné platby za byt sú 1200,- eur/mesiac vrátane médií (správca, elektrina, plyn), platby za 2 parkovacie miesta, murovaný sklad a internet. Nutný dvojmesačný depozit. V prípade dozariadenia bytu posteľami s príslušenstvom a dozariadenie kuchyne je cena 1500,- eur/mesiac vrátane médií (správca, elektrina,plyn). 

Exkluzívne iba u nás pre Vás!

Tento byt si Vás určite získa. Dajte mu šancu a pôjdeme si ho spoločne pozrieť. Bez váhania ma kontaktujte na t.č. 0907900717 alebo mi napíšte na alenkakatonova@gmail.com. Ďakujem, dopočutia a dovidenia. Váš realitný maklér Alena Katonová.

NEW CONSTRUCTION - 4-room apartment with two terraces in Košice III.  Košická Nová Ves - in the ZELENÁ STRÁŇ residence, Zelená stráň Street. The apartment is located on the high 1st/3rd floor. There is an apartment below the apartment. The apartment has a total usable area of ​​100.5 m2 and consists of: 87 m2 apartment 11 m2 - two terraces 2.5 m2 warehouse (bricked with security the door).  THE APARTMENT ALSO BELONGS TO TWO RESERVED OUTSIDE PARKING SPOTS - entrance through a remote control gate. The apartment consists of: 4 rooms, accessories. Accessories consist of: kitchenette, hall, corridor, bathroom, toilet, 2 x terrace and cellar. LIVING ROOM WITH KITCHEN The kitchen is custom-made and has a built-in granite sink and built-in appliances. Siemens: induction hob, electric convection oven, hood, dishwasher, microwave, refrigerator with freezer. The living room has a sofa set and a dining table with chairs. BATHROOM and TOILET The bathroom is spacious. The bathroom has a spacious shower, an acrylic bathtub, a double sink fitted with custom-made bathroom furniture, a mirror, a ladder radiator, and a washing machine. In the separate toilet there is a wall-mounted toilet with a concealed flush, a sink with a cabinet. BEDROOMS There are three bedrooms and thanks to built-in wardrobes made to measure, they have plenty of storage space. There are also desks in the bedrooms. Tenants arrange their beds according to their own ideas and needs. FURTHER INFORMATION The apartment is available for immediate occupancy.  Neighbors are problem-free.  The apartment is available for rent to non-smoking and pet-free tenants. PAYMENTS Monthly payments for the apartment are 1,500 euros/month, including utilities (administrator, electricity, gas), payments for 2 parking spaces, wall storage and internet, and furnishing of the apartment - beds and kitchen equipment.  Two months deposit required. If it is not necessary to furnish the apartment, the price of the apartment is 1,200 EUR/month, including utilities.


 

+

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
100 m2
Poschodie:
1
Počet podlaží:
3
Počet izieb:
4
Kúpeľňa:
vaňa a sprchovací kút
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Energetický certifikát:
B
El. napätie:
230V
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Voda:
verejný vodovod
Zariadenie:
čiastočne
Garáž:
áno - 2 autá
Inžinierske siete:
áno
Internet:
áno - wi-fi
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno - 2
Terasa plocha:
11 m2
Vykurovanie:
vlastné
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
5 m2

Virtuálna prehliadka