Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Zariadený 2-izbový staromestský byt na prenájom

1 100 €/mesiac
plus energie
Druh Prenájom
Typ domu 2-izbový byt
Rozloha 70 m2
Obec Košice-Staré Mesto
Adresa Alžbetina
Izby 2

O nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom krásny 2-izbový byt v centre mesta na výbornej adrese v Košiciach na Alžbetinej ulici.

Tento kompletne zariadený a vybavený byt má na 70m2 k dispozícii krásne a efektívne rozvrhnutý priestor s vysokými stropmi.

Otvorená dispozícia obývacej izby prepojenej s kuchyňou presvetlená veľkými oknami ponúka príjemné bývanie aj pre náročnejšieho klienta. Kuchyňa je vybavená všetkými spotrebičmi (vrátane zabudovanej umývačky riadu) a všetkým potrebným základným riadom. Veľké okná orientované na Alžbetinu ulicu zabezpečujú dostatok svetla aj v spálňovej časti vybavenej pohodlnou dvojposteľou a dreveným písacím stolom. 

V rustikálne ladenej kúpeľni je sprchový kút, umývadlo so zabudovaným úložným priestorom, práčka a toaleta. Z chodby je prístupná ešte jedna toaleta pre hostí. Vysoké stropy v chodbe sú horizontálne predelené, čím bola vytvorená galéria prístupná dreveným schodiskom. Táto môže slúžiť napríklad ako príležitostná spálňa pre hostí. K dispozícii je sušiak na prádlo, žehlička aj vysávač. 

Byt je vhodný pre jednu alebo dve osoby (pár) - zamestnaných alebo študentov. 

Cena nájmu je 1100.- Euro plus energie vrátane internetu (100.- Euro pri jednej osobe resp. 150.- pre dvoch). Vyžaduje sa jednomesačný depozit.

Byt je IHNEĎ VOĽNÝ. 

V prípade záujmu prosím volajte 0905 655 525.

 

 

+

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Priechodná izba:
áno
Úžitková plocha:
70 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
2
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Rok poslednej rekonštrukcie:
2023
Pozícia:
vyvýšené prízemie
Celková plocha:
70 m2
Orientácia:
juh
Vykurovanie - podlahové:
áno
Vykurovanie - lokálne:
áno
Internet:
áno