Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Na predaj dvojdom - bývanie alebo podnikanie

185 000 €
Druh Predaj
Typ domu Rodinný dom
Rozloha m2
Obec Sokoľany
Izby 6

O nehnuteľnosti

BÝVANIE ALEBO PODNIKANIE - NA PREDAJ DVOJDOM V SOKOĽANOCH

Ponúkame na predaj dvojdom v obci Sokoľany iba 11km od Košíc. Dom je dispozične rozdelený podľa minulého využitia a má 2 osobitné vchody - v minulosti využíval z polovice ako krčma a z polovice ako potraviny. Nachádza sa uprostred obce. Možnosť využívať na bývanie aj podnikanie, prípadne ako 2 rodinné domy so spoločnou stenou. Dom je v pôvodnom stave, možnosť zrekonštruovať a využívať podľa vlastných predstáv. V prednej časti sa nachádza veľká terasa. Dom je napojený na inžinierske siete - vodovod, elektrinu, plyn a žumpu. Vykurovanie bolo zabezpečené plynovými gamatkami alebo kachľovcom. Samostatné vchody majú aj samostatné merače. V obci sa bude budovať aj kanalizácia. Na pozemku sa nachádza stará studňa. K domom prislúcha aj veľký priľahlý pozemok využívaný ako záhrada. 

Celková výmera pozemku: 1239m2
Zastavaná plocha domu: cca. 250m2

Cena za túto nehnuteľnosť je 185.000 €, viac informácií v RK. Možnosť kúpy aj na hypotekárny úver. V prípade záujmu o obhliadku alebo pre ďalšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel. č. +421 903 904 901.
+

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
250 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
6
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Hypotekárna kalkulačka