Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Vyšná Myšľa - gazdovský dom s veľkým pozemkom 5512 m2

239 900 €
Druh Predaj
Typ domu Rodinný dom
Rozloha 405 m2
Obec Vyšná Myšľa
Adresa Vyšná Myšľa
Izby 5

O nehnuteľnosti

Bývajte vo Vyšnej Myšli  - v krásnom a čistom prostredí,  v obci s bohatou históriou a rekreačnými možnosťami. 

Chcete mať viac súkromia vo Vašom novom bývaní ? Túžite dopriať svojim miláčikom viac hier na vlastnom pozemku?

Páčia sa Vám  gazdovské domy s gánkom?

Je pre Vás zaujímavé bývať  v nehnuteľnosti, ktorá je vzdialená od MČ Košice IV.  9 Km, 11 min cesty autom? 

Ak áno, tak tento dom je určený práve Vám -  Vitajte doma!

Licencovaný realitný maklér Alena Katonová a Atomia RK  Vám exkluzívne ponúka príjemné bývanie v samostatne stojacom gazdovskom  rodinnom dome nachádzajúcom sa  v uličnej zástavbe tichej, bezpečnej, bezproblémovej  a veľmi peknej obce Vyšná Myšľa.

POZEMOK

Rodinný dom je postavený na rovinatom  pozemku a jeho výmera je 5512 m2.  Pozemok a dom sa nachádza v intraviláne obce.  Na pozemku sa nachádzajú rodiace ovocné stromy, kry.  Možnosť parkovania pred domom alebo vo dvore. Dom sa nachádza mimo hlavnej cesty. Prístupová cesta je asfaltová.

Možnosť kúpy menšieho pozemku o výmery 1177 m2 s domom za 199900,-.

SIETE

Dom je napojený na plyn, elektriku, obecný vodovod a internet.  Odkanalizovanie domu sa realizuje do žumpy. Vykurovanie je ústredné teplovodné s plechovými radiátormi.  V dielni je osadený  kotol na plyn a zásobník teplej vody na plyn a aj na elektriku.  Dom  je napojený na elektriku a el. rozvody v dome sú prevažne pôvodné hliníkové. Medené elektrické rozvody sa nachádzajú v kuchyni,  nová rozvodná el. skriňa s novými ističmi.

Nové rozvody vody a odpadu sú v kuchyni a čiastočne v kúpeľni.

POPIS DOMU 

Rodinný dom sa nachádza mimo hlavnej cesty, v tichej lokalite. Gazdovský  rodinný dom je dvojpodlažný,  má päť izieb + príslušenstvo. Príslušenstvo tvorí: kuchyňa, kúpeľňa, toaleta, komora, hospodárska časť a gánok.  Dom je po čiastočnej rekonštrukcii realizovanej v čase a posledná  rekonštrukcia sa realizovala v r. 2009.

Úžitková plocha domu je 264  m2. Táto plocha obsahuje - podlahovú plochu miestností  v dome  142  m2 + gánok o výmere 29 m2 + hospodárska časť  40 m2 + pivnice 53 m2.

≈ Stavba - materiál stavby je kameň a tehla. Je to suchý dom.

≈ Krytina sedlovej strechy -  vláknocementová krytina (eternit), drevený krov a laťovanie je v dobrom stave a má ešte pred sebou ešte určitú životnosť. 

≈ Okná -  okná sú zdvojené drevené s vnútornými medziokennými žalúziami a sieťkami proti hmyzu.

≈ Steny a ich úprava - štukové omietky a maľba

≈ Dvere - vonkajšie vstupné dvere sú  plastové  a drevené - zdvojené, vnútorné interiérové dvere sú na báze dreva plné alebo s presklením osadené v kovových zárubniach.

≈ Podlahy - na 1. NP sa nachádzajú  - betónová podlaha a drevená palubovka.   Nášľapné vrstvy sú PVC krytiny na betónovej podlahe, koberce na drevenej palubovke, keramická dlažba v kúpeľni a toalete, v jednej izbe je plávajúca podlaha. 

 ≈ Stropy - v kuchyni  je znížený sádrokartónový strop  a v ďalších miestnostiach  drevený, trámový strop.

≈ Kúpeľňa - novovybudovaná kúpeľňa v r. 2006.  Nachádzajú sa v nej  vaňa, umývadlo, bojler, pračka, kúpeľňový nábytok.  Na stenách je keramický obklad. Kúpeľňa je presvetlená s oknom.

≈ Toaleta -  toaleta je samostatná, je v nej osadené umývadlo a má okno

≈ Kuchyňa - v  kuchyni sa nachádza zánovná kuchynská linka na báze dreva do tvaru U - osadená v r. 2009.  Je vyrobená stolárom na mieru.  Vybavenie kuchynskej linky  - nerezový drez s pákovou batériou, digestor, plynový sporák s elektrickou rúrou.   Vo Vašej novej kuchyni sa nemusíte báť, že sa po namáhavom celom dni ešte nabeháte...stačí pár krokov a všetko máte poruke na prípravu dobrej večere.

≈  Obytné miestnosti - obytných miestností je 5 okrem príslušenstva.   Výmery izieb sú: 29 m2, 24 m2, 24 m2, 10 m2 a 15 m2. Rekonštrukcia jednej izby sa realizovala v r. 2009.

DISPOZÍCIA DOMU  

Pôdorys domu viď. foto.

⇒ Podzemné podlažie - suterén   -  2 x pivnica.  Pivnica  o výmere 29 m2 - vstup z gánku, druhá pivnica - kotolňa o výmere 24 m2 so vstupom z kuchyne.

⇒ Prízemie - I. Nadzemné podlažie  - predná časť domu 3 x izba o výmerách - 29 m2, 24 m2, 24 m2 a kuchyňa o výmere 22 m2 so vstupom do kúpeľne o výmere 5 m2 a chodby o výmere 3,4 m2.  Z chodby sa vchádza do toalety o výmere 1,6 m2, komory o výmere 10 m2, izby o výmere 10 m2 a izby o výmere 15 m2. V zadnej časti  domu je hospodárska časť o výmere 40,3 m2. Hospodárska časť má svoj vlastný vstup z pozemku.

ĎALŠIE INFORMÁCIE

Bezproblémoví susedia. Dom je bez tiarch. K dispozícii na kúpu ihneď. 

Možná výmena za 3 izbový byt + doplatok.

LOKALITA A OKOLIE 

Vyhľadávaná obec v lokalite Košice - okolie, vzdialená od MČ Košice IV. - 9 km.  Je to raj pre milovníkov prírody. S rodinou alebo s priateľmi sa viete počas celého roka oddať turistike, v lete cyklistike a hubárčeniu. V blízkosti je obec Nižná Myšľa s množstvom zaujímavostí,  bohatou históriou a archeologickými lokalitami.  V tejto obci  sa nachádza Archeoskanzen a Myšľanské obecné múzeum. Do obce sa dopravíte autom, autobusom SAD, vlakmi  ŽSR.  Počet obyvateľov obce je okolo 1000. V  obci sa nachádzajú  - potraviny, lekár, materská škôlka, škola,  zastávka autobusová ale aj vlaková.

Viac info o obci na vysnamysla.sk.

V tomto rodinnom dome  si každý nájde svoj priestor pre prácu, učenie ale aj oddych a relax.  V dome vládne príjemná atmosféra. Príďte sa o tom presvedčiť !

Páči sa Vám tento dom? Zavolajte  kedykoľvek  na t.č. 0907900717 alebo napíšte na alenkakatonova@gmail.com, pretože tu sa nachádza Váš domov.

Ďakujem, dopočutia a dovidenia.

Cena nehnuteľnosti je uvedená vrátane sprostredkovateľskej provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný servis a službu pre Vás spočívajúcu: v serióznom jednaní za jedným stolom o podmienkach a financovaní kúpy za účasti troch strán - predávajúceho, kupujúceho a nás, v príprave a podpise zmluvy o budúcej zmluve, v príprave a podpise kúpnej zmluvy, návhru na vklad kúpnych zmlúv a odovzdávacieho protokolu, v prípade potreby príprava splnomocnenia na zastupovanie vo veci predaja a kúpy, v nezávislom nájdení pre Vás najvhodnejšieho a najlacnejšieho hypotekárneho úveru z bánk pôsobiacich na našom trhu, dohodnutie a realizáciu obhliadky so súdnym znalcom, platby za overenie podpisov na kúpnych zmluvách u notára, platby za podanie štandardného návrhu kúpnych zmlúv na kataster, platby za podklady z katastra nehnuteľnosti potrebné k čerpaniu hypotekárneho úveru, účasť makléra na odovzdaní nehnuteľnosti a súčinnosť pri prepisovaní médií.  Využite našu pomoc pre Vás v zabezpečení finančných prostriedkov na kúpu bytu  našim nezávislým finančným poradcom. 

+

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
5335 m2
Typ zeme:
prevažne rovná
Úžitková plocha:
264 m2
Zastavaná plocha:
405 m2
Podlahová plocha:
182 m2
Skladová plocha:
53 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
5
Energetický certifikát:
žiadne
Energetická náročnosť budovy:
Klasické materiály
Typ budovy:
zmiešané
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Terasa:
áno
Pivnica:
áno
Sklad:
áno
Dielňa:
áno
Rok výstavby:
1960
Rok poslednej rekonštrukcie:
2009
Celková plocha:
405 m2
Terasa plocha:
29 m2
Počet terás:
1
Pivnica plocha:
53 m2
Počet pivníc:
2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku - 230 V:
áno
Elektrika - na pozemku - 380 V:
áno
Plyn - na pozemku:
áno
Vykurovanie - centrálne:
áno
Telefón:
áno
Internet:
áno
Satelit:
áno

Hypotekárna kalkulačka