Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Méra - predaj - 7 izbový tehlový rodinný dom - vhodný aj pre dvojgeneračné bývanie

104 990 €
Druh Predaj
Typ domu Rodinný dom
Rozloha m2
Obec Méra
Izby 6

O nehnuteľnosti

Bývajte v dome,  ktorý má všetko a môžte si ho dovoliť aj Vy!

Chcete mať viac súkromia vo Vašom novom bývaní ? 

Chcete dopriať svojim miláčikom viac hier na vlastnom pozemku?

Chcete si kúpiť domček na rekreáciu a tráviť voľné chvíle mimo panelákového bytu? 

Hľadáte bývanie pre dve generácie? 

Ak áno, tak tento dom je určený práve Vám -  Vitajte doma!

Licencovaný realitný maklér Alena Katonová Vám exkluzívne ponúka príjemné bývanie  v kvalitne čiastočne novozrekonštruovanom dvojgeneračnom 7  izbovom dome v Maďarsku v obci Méra.  Dom sa nachádza mimo hlavnej cesty, v  slepej uličke.  V danej lokalite je zvýšený dopyt po nehnuteľnostiach z dôvodu diaľnice, ktorou sa dostanete do Méry  z Košíc za 25-30 min.  Méra je vzdialená 3 km od mesta Encs a 38  km z centra mesta Košice. Ako dopravné spojenie možno využiť aj vlaky a SAD. Dom je vhodný na trvalé bývanie ale aj na chatovanie. Možnosť dvojgeneračného bývania vďaka samostatnému bývaniu vytvorenému na dvoch nadzemných podlažiach.

V tomto rodinnom dome si každý nájde svoj priestor pre prácu, učenie ale aj oddych a relax.  Príďte sa o tom presvedčiť aj sami!

Trojpodlažný tehlový rodinný dom je postavený na rovinatom pozemku o výmere 967 m2. Dom je postavený z tehál,  má sedlovú strechu s krytinou z pálenej tehly, vikriere, zdvojené drevené okná, dve terasy, balkón.

VŠETKY SIETE SŮ K DISPOZÍCII:

Elektrina, plyn, kanalizácia,  vodovod, studňa,  internet.

Prístupová cesta je asfaltová.

POPIS RODINNÉHO DOMU

Dom je trojpodlažný a pozostáva z:


PP - podzemné podlažie - podpivničenie celého domu o výmere 110 m2
1. nadzemné podlažie (NP) - 110 m2   -  predsieň - vstupná hala s jedálenskou časťou, priestranná kuchyňa, 3 x izba, 2 x kúpeľňa aj s práčovňou, 2 x toaleta, komora, vstup do garáže a PP, schodisko na 2.NP
2.nadzemné podlažie (NP) - 110 m2 -   novovytvorená priestranná kuchyňa s jedálenskou časťou a výstupom na terasu, obývacia izba s výstupom na balkón, spálňa, pracovňa, priestranný šatník, novorekonštruovaná kúpeľňa spojená s toaletou.


REKONŠTRUKCIA

Podpivničený tehlový suchý zdravý  dom postavený v r. 1990 je čiastočne zrekonštruovaný v r. 2023. V dome je ústredné vykurovanie novo osadeným plynovým  32 kW kotlom Westen, na radiátoroch sú osadené nové ventily a  termoregulačné hlavice.


1. NP má čiastočne nové rozvody vody a odpadu v jednej kúpeľni a v kuchyni, nové plávajúce podlahy a repasované intérierové dvere. V kuchynskej linke vyrobenej na mieru do tvaru U sú osadené nové vstavané spotrebiče - elektrická rúra zn. Bosch,  plynová varná doska Candy, umývačka riadu Beko.
2. NP má novovytvorené prípojky na kuchynskú linku. Nové plávajúce podlahy. Nová kúpeľňa po kompletnej rekonštrukcii.


ĎALŠIE INFORMÁCIE

Bezproblémoví susedia.

Dom je bez tiarch.

K dispozícii na kúpu ihneď.

ZÁHRADA

Na rovinatom pozemku sú vysadené ovocné rodiace stromy a kry.

LOKALITA

Vzdialenosť Méry  je 38 km z centra mesta Košice, od hranice Milhosť je vzdialenosť 18 km. V blízkosti je  zaujímavá obec Kechnec, vzdialená 20 km od obce Méra. Obec odporúčame na trvalé bývanie z dôvodu diaľnice, dobrej prístupovej starej ceste. Obec je dostupná aj železnicou. Túto obec si už zamilovalo veľa Slovákov. Plná občianska vybavenosť. V dedine sa nachádzajú 3 obchody, cukráreň, ihrisko, škola, škôlka, zdravotné stredisko. Bezproblémoví susedia.  

Zaujala Vás ponuka? Zavolajte  na t.č. 0907900717 alebo napíšte na alenkakatonova@gmail.com, pretože tu sa nachádza Váš domov alebo miesto Vášho relaxu.

Exkluzívne pre Vás v našej realitnej kancelárii.

Cena nehnuteľnosti je uvedená vrátane sprostredkovateľskej provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný servis a službu pre Vás spočívajúcu: v serióznom jednaní za jedným stolom o podmienkach a financovaní kúpy za účasti troch strán - predávajúceho, kupujúceho a nás, v príprave a podpise zmluvy o budúcej zmluve, v príprave a podpise kúpnej zmluvy, návhru na vklad kúpnych zmlúv a odovzdávacieho protokolu, v prípade potreby príprava splnomocnenia na zastupovanie vo veci predaja a kúpy, v nezávislom nájdení pre Vás najvhodnejšieho a najlacnejšieho hypotekárneho úveru z bánk pôsobiacich na našom trhu, dohodnutie a realizáciu obhliadky so súdnym znalcom, platby za overenie podpisov na kúpnych zmluvách u notára, platby za podanie štandardného návrhu kúpnych zmlúv na kataster, platby za podklady z katastra nehnuteľnosti potrebné k čerpaniu hypotekárneho úveru, účasť makléra na odovzdaní nehnuteľnosti a súčinnosť pri prepisovaní médií.

 
+

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Plocha pozemku:
967 m2
Počet izieb:
6
Kúpeľňa:
vaňa a sprchovací kút
Počet kúpeľní:
3
Energetický certifikát:
nie
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Voda:
verejný vodovod
Zariadenie:
čiastočne
Garáž:
áno
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
áno
Plyn:
áno
Internet:
áno - wi-fi
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
áno
Vykurovanie:
vlastné

Hypotekárna kalkulačka