Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Rodinný dom po rekonštrukcii v MČ - Košice II. - Poľov - odporúčame!

280 000 €
Druh Predaj
Typ domu Rodinný dom
Rozloha 160 m2
Obec Košice-Poľov
Adresa Poľov
Izby 4

O nehnuteľnosti

Chcete mať viac súkromia vo Vašom novom bývaní ? 

Chcete dopriať svojim miláčikom viac hier na vlastnom pozemku? 

Chcete mať dvojnásobnú radosť z príchodu domov z dôvodu, že máte kde zaparkovať? 

Ak áno, tak tento rodinný dom na predaj je určený práve Vám -  Vitajte doma!

Realitný maklér Alena Katonová a RK Atomia Vám ponúka príjemné bývanie v mestskej časti Košice II., v   obci Poľov, v 4 izbovom dvojpodlažnom rodinom  dome  s príslušenstvom, ktoré tvorí: zádverie, predsieň, chodba so schodiskom, 2 x kúpeľňa, 2x WC, technická miestnosť. Dom sa nachádza v tichej lokalite  s príjemnými susedmi a pekným výhľadom do okolia. Obec Poľov  je vzdialená len 8 km z miestnej časti Košice  II.-  Terasa.

POZEMOK

Rodinný dom sa nachádza na  pozemku o výmere 700 m2.  Špecifikácia pozemku je:  zastavané plochy a nádvoria a záhrada. Na pozemku sa nachádzajú rodiace ovocné stromy, kry. Pozemok je rovinatý s miernym sklonom. Na pozemku sa nachádza  veľká vydláždená plocha na parkovanie s prístreškom pre autá, terasa (výstup z domu),  altánok s krbom, montovaný domček, schody do záhrady, voda, drevený domček na náradie. Pozemok je oplotený, na vstupe čelného plotu je vstupná brána na diaľkové ovládanie.  

SIETE

Dom je napojený na všetky inžinierske siete,  na verejný NN rozvod elektriky, verejný plynovod, verejný rozvod vody, verejnú kanalizáciu. 

Vykurovanie je ústredné teplovodné kotlom na plyn, výhrevné telesá sú  radiátory a v kúpeľniach a toaletách je podlahové kúrenie. Rozvod teplej a studenej vody je z centrálneho zdroja. Ohrev teplej vody sa zabezpečuje v spojení s kotlom zásobníkom. Elektroinštalácia je svetelná a motorická, poistkové automaty. 

POPIS DOMU

Dom je súčasťou dvojdomu v uličnej zástavbe na rovinatom pozemku. Skutkový stav zodpovedá právnemu stavu nehnuteľnosti.

Technické parametre

Základy - betónové s izoláciou. Zvislé nosné konštrukcie tvoria kombinované murivá z tehál plných a pórobetónových tvárnic (prevažujúca časť) hr. 40-50 cm, deliace konštrukcie sú tehlové.  Omietky sú vápenné štukové.  Vodorovné nosné konštrukcie - stropy s rovným podhľadom  betónové monolitické. Strecha je sedlová s krytinou z pozinkovaného plechu. Klampiarske konštrukcie strechy sú z pozinkovaného plechu. Schodisko, ktoré spája I. a II. NP  je pohodlné a bezpečné, má betónovú konštrukciu a povrchové nástupnice a podstupnice si môže nový majiteľ vybrať podľa vlastných predstáv.  

Dispozícia domu

Viď.  foto - pôdorys I. a II. nadzemného podlažia (NP). 

Zastavané plochy jednotlivých podlaží domu sú:

1.NP - zastavaná plocha: 82,24 m2. Na tomto nadzemnom podlaží sú umiestnené miestnosti:  vstup, zádverie, predsieň, chodba so schodiskom na 2.NP, technická miestnosť, 1 x izba s kuchynským kútom a výstupom na terasu, izba, kúpeľňa so sprchou, toaleta. 

2.NP - zastavaná plocha: 78,88. 

-  1 x izba s výstupom na balkón, izba - spálňa, chodba, kúpeľňa, toaleta.

REKONŠTRUKCIA DOMU

Zásadná rekonštrukcia interiéru domu sa realizovala v roku 2012 a v r. 2018 -2022 sa realizovala ďalšia rekonštrukcia interiéru, úprava pozemku, oplotenia, stavba altánku a dielne. 

V  interiéri boli menené kompletne všetky rozvody médií :


≈ kúrenia - nové rozvody kúrenia v stenách,  osadenie nových radiátorov s ventilmi a termostatickými hlavicami. Osadenie nového kotla ÚK a ohrevu TÚV.   Ústredné kúrenie a ohrev teplej vody je zabezpečené  kotlom na plyn a zásobníkom teplej vody. Podlahové kúrenie je na I.NP  v izbách a v chodbe a na II.NP je podlahové kúrenie v kúpeľni a v toalete. 
≈ rozvody vody a kanalizácie - vnútorné rozvody sú plastové 
≈ vnútorné rozvody elektroinštalácie  - sú  medené, s automatickými samostatnými ističmi
Ďalej sa v dome realizovali: 
≈ nové vnútorné omietky stien a stropov 
≈ osadenie nových okien - plastové s izolačným dvojsklom a osadenými plastovými žalúziami a sieťkami,  osadené nové dvere s oblôžkovými zárubňami na II. NP
≈ výmena vnútorných zariadení kúpeľní a wc, nové keramické obklady a keramické dlažby
≈ nové podlahy v izbách
≈ nová kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi


Kuchyňa

Na 1. NP  je kuchynská linka  na báze dreva vyrobená na mieru. V kuchynskej linke je osadený granitový drez s pákovou batériou,  vstavaná indukčná varná doska, vstavaná elektrická rúra zn. Bosch. Vo Vašej novej kuchyni sa nemusíte báť, že sa po namáhavom celom dni ešte nabeháte...stačí pár krokov a všetko máte poruke na prípravu dobrej večere.

Kúpeľne a toalety

Na 1.NP je  kúpeľňa so sprchovým kútom, umývadlom a  zrkadlom so skrinkou.  Samostatná toaleta so závesným wc a podomietkovým systémom splachovania geberit.

Na 2.NP je priestranná kúpeľňa s oknom a je v nej osadená štýlová vaňa, umývadlo osadenené v skrinke, zrkadlo so skrinkou a osvetlením, priestor na pračku a sušičku. Samostatná toaleta so závesným wc a  podomietkovým systémom splachovania geberit.

PRÍSLUŠENSTVO K DOMU tvorí: plot čelný, plot bočný, prípojka vody,  vodomerná šachta, kanalizačná prípojka zaústená do verejného rozvodu kanalizácie, plynová prípojka, prípojka NN - zemná, spevnené plochy, obrubníky, prístrešok, altánok, dieľňa. 

LOKALITA

Obec Košice - Poľov sa zaraďuje ako mestská časť krajského mesta Košice. Je to obec s občianskou a obchodnou vybavenosťou. Doprava v okolí je zabezpečená mestskou hromadnou dopravou MHD, SAD-kou  a autom do centra mesta. Mestská časť Košice – Poľov sa nachádza na juhozápade mesta. I keď ide o jeho mestskú časť, Poľov tvorí niekdajšia historicky samostatná obec. I v súčasnosti si zachovala svoj vidiecky charakter a od mestskej panelákovej zástavby je oddelená niekoľkými kilometrami zelených plôch.V mestskej časti Košice-Poľov sa nachádza materská škola a základná škola pre ročníky 1 – 4.Z podnikateľských aktivít sa tu nachádza chov koní a jazdecká škola Stratil a syn a veľkosklad farieb spoločnosti Tradix Slovakia, s.r.o.

V tomto rodinnom dome  a aj obci si každý nájde svoj priestor pre prácu, učenie ale aj oddych a relax.  V dome vládne príjemná atmosféra. Príďte sa o tom presvedčiť aj sami!

Páči sa Vám tento dom? Zavolajte  kedykoľvek  na t.č. 0907900717 alebo napíšte na alenkakatonova@gmail.com, pretože tu sa nachádza Váš domov. Ďakujem, dopočutia a dovidenia.

Ďakujem, dopočutia a dovidenia.

Cena nehnuteľnosti je uvedená vrátane sprostredkovateľskej provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný servis a službu pre Vás spočívajúcu: v serióznom jednaní za jedným stolom o podmienkach a financovaní kúpy za účasti troch strán - predávajúceho, kupujúceho a nás, v príprave a podpise zmluvy o budúcej zmluve, v príprave a podpise kúpnej zmluvy, návhru na vklad kúpnych zmlúv a odovzdávacieho protokolu, v prípade potreby príprava splnomocnenia na zastupovanie vo veci predaja a kúpy, v nezávislom nájdení pre Vás najvhodnejšieho a najlacnejšieho hypotekárneho úveru z bánk pôsobiacich na našom trhu, dohodnutie a realizáciu obhliadky so súdnym znalcom, platby za overenie podpisov na kúpnych zmluvách u notára, platby za podanie štandardného návrhu kúpnych zmlúv na kataster, platby za podklady z katastra nehnuteľnosti potrebné k čerpaniu hypotekárneho úveru, účasť makléra na odovzdaní nehnuteľnosti a súčinnosť pri prepisovaní médií.  Využite našu pomoc pre Vás v zabezpečení finančných prostriedkov na kúpu bytu  našim nezávislým finančným poradcom. 
+

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
160 m2
Plocha pozemku:
700 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
4
Kúpeľňa:
vaňa a sprchovací kút
Počet kúpeľní:
2
Energetický certifikát:
nie
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Voda:
verejný vodovod
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
Verejná kanalizácia
Plyn:
áno
Internet:
áno - wi-fi
Materiál:
Zmiešané
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie
Vykurovanie:
vlastné - plyn

Hypotekárna kalkulačka