Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

1/2 rodinného domu - Košice IV. - Juh, ul. Rastislavova - ZNÍŽENÁ CENA!

259 000 €
Druh Predaj
Typ domu Rodinný dom
Rozloha 453 m2
Obec Košice-Juh
Adresa Rastislavova
Izby 5

O nehnuteľnosti

Bývajte v širšom centre mesta Košice, v mestskej časti Košice IV. - Juh!

Chcete mať viac súkromia vo Vašom novom bývaní ? 

Chcete dopriať svojim miláčikom viac hier na vlastnom pozemku? 

Chcete mať dvojnásobnú radosť z príchodu domov z dôvodu, že máte kde zaparkovať? 

Ak áno, tak táto nehnuteľnosť je určená práve Vám -  Vitajte doma!

Licencovaný realitný maklér Alena Katonová a RK ATOMIA Vám ponúka bývanie, prípadne bývanie spojené s podnikaním v širšom centre mesta -  v lokalite Košice IV.- JUH, ul. Rastislavova. Ponúkame Vám 1/2 trojpodlažného predvojnového rodinného domu, ktorú tvoria dva byty - na I.PP a II. NP.  K domu prislúcha pozemok - záhrada - 1/1 - o výmere 278 m², 1/2 podiel z pozemku o výmere 175 m² pod rodinným domom - zastavané plochy a nádvoria  a 1/2 povalového priestoru. Rodinný dom sa nachádza v uličnej zástavbe na rovinatom pozemku a  prístup k nehnuteľnosti je z verejnej komunikácie.

POPIS  BYTOV

Byt na II. NP  - pod strechou

-  priestranný atypický staromeštiansky  3 izbový byt s miestnosťami -  izba, spálňa, obývacia izba  a s  príslušenstvom k bytu - predsieň, 2 x chodba, 1 x wc, 1 x kúpeľňa so vstupom zo spálne, kuchyňa, komora, služkovská izba - vstup z kuchyne,  úložný priestor pod schodiskom a terasa - s výstupom zo spálne. Výmera bytu je 128,89 m² a terasa o výmere 8,25 m². 

- byt sa nachádza na II. nadzemnom podlaží (NP), nad bytom je povalový priestor sedlovej strechy

-  dispozícia bytu - viď. foto pôdorys bytu

Byt v polosuteréne - podzemné podlažie

-  priestranný  bývalý domovnícky 1 izbový  byt  nachádzajúci sa v I. podzemnom podlaží  (PP) - polosuterén - s príslušenstvom o výmere 55,73 m². Byt tvorí:  2 x izba   a príslušenstvo -   chodba, toaleta, miestnosť na kúpeľňu, špajza. Pred vstupom do bytu je taktiež príslušenstvo  - predsieň, schodisko do suterénu, podschodiskový priestor -  13,6 m².

- dispozícia bytu - viď. foto  pôdorys bytu 

Dom  je presvetlený, slnečný po celý deň, príjemný v lete a aj v zime. Má veľmi dobrú klímu. 

Na pozemku sa nachádzajú rodiace ovocné stromy, kry.

SIETE

Dom je napojený na elektrinu, plyn, mestský vodovod, kanalizáciu a žumpu (momentálne sa využíva na odkanalizovanie domu).

STAV RODINNÉHO  DOMU A BYTOV

Trojpodlažný  rodinný dom je po úpravách  exteriéru domu - obnova fasády domu s čiastočným zateplením, obnova strechy - prekrytie strešnej krytiny asfaltovou krytinou.  Stav bytov je pôvodný s čiastočnými úpravami - nové plastové rozvody vody, čiastočná výmena elektrických rozvodov.  Interiérové dvere a zárubne sú pôvodné drevenné. Okná sú pôvodné zdvojené drevené. Omietky sú štukové. Podlahy v izbách bytu na II. NP sú zachovalé pôvodné dubové parkety.  Na chodbách, schodiskách,  v kuchyni a  komore je betónová podlaha alebo keramická dlažba.   V kúpeľni  horného domu je dlažba, obklad, sanita. Toaleta je samostatná.  V byte na 1.PP je betónová podlaha.  Byty v dome sú vhodné na rekonštrukciu podľa svojich predstáv. 

LOKALITA

Lokalita Vás určite poteší svojou :

- komplexnou občianskou vybavenosťou -  v bezprostrednej blízkosti je UNLP - "stará nemocnica",  pošta, miestny úrad, sakrálne stavby, obchodné centrá Astória, Aupark,   ihriská, jasle, materské školy,  základné školy, stredné, vysoké školy

-  dobrou dopravnou infraštruktúrou - MHD- električky a autobusy, SAD, výpadovkou sa dostanete veľmi rýchlo na letisko. V dostupnosti pár minút cesty autom  alebo pešo je centrum mesta    

- viac na kosicejuh.sk.

 Exkluzívne pre Vás v našej realitnej kancelárii.

V tomto rodinnom dome so záhradou si každý nájde svoj priestor pre prácu, učenie ale aj oddych a relax.  Príďte sa o tom presvedčiť aj sami!

Zavolajte na t.č. 0907900717 alebo napíšte na alenkakatonova@gmail.com, pretože tu sa nachádza Váš domov.

Exkluzívne pre Vás v našej realitnej kancelárii.

Cena nehnuteľnosti je uvedená vrátane sprostredkovateľskej provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný servis a službu pre Vás spočívajúcu: v serióznom jednaní za jedným stolom o podmienkach a financovaní kúpy za účasti troch strán - predávajúceho, kupujúceho a nás, v príprave a podpise zmluvy o budúcej zmluve, v príprave a podpise kúpnej zmluvy, návhru na vklad kúpnych zmlúv a odovzdávacieho protokolu, v prípade potreby príprava splnomocnenia na zastupovanie vo veci predaja a kúpy, v nezávislom nájdení pre Vás najvhodnejšieho a najlacnejšieho hypotekárneho úveru z bánk pôsobiacich na našom trhu, dohodnutie a realizáciu obhliadky so súdnym znalcom, platby za overenie podpisov na kúpnych zmluvách u notára, platby za podanie štandardného návrhu kúpnych zmlúv na kataster, platby za podklady z katastra nehnuteľnosti potrebné k čerpaniu hypotekárneho úveru, účasť makléra na odovzdaní nehnuteľnosti a súčinnosť pri prepisovaní médií.

 

 
+

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Celková plocha:
453 m2
Úžitková plocha:
453 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
5
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Energetický certifikát:
nie
Voda:
verejný vodovod
Inžinierske siete:
áno
Plyn:
áno
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
áno
Vykurovanie:
vlastné

Hypotekárna kalkulačka