Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDANÉ - Trojpodlažný rodinný dom so vstavbou do podkrovia

420 000 €
Druh Predaj
Typ domu Rodinný dom
Rozloha 486 m2
Obec Košice-Západ
Izby 8

O nehnuteľnosti

PREDANÉ

Chcete mať viac súkromia vo Vašom novom bývaní ? 

Chcete dopriať svojim miláčikom viac hier na vlastnom pozemku?

Hľadáte bývanie pre dve prípadne tri generácie? 

Ak áno, tak tento rodinný dom je určený práve Vám -  Vitajte doma!

Licencovaný realitný maklér Alena Katonová a Atomia RK  Vám exkluzívne ponúka príjemné bývanie v trojpodlažnom rodinnom dome so stavbou do podkrovia. 

Rodinný dom sa nachádza v blízkosti centra mesta v MČ  Košice II. - sídl. Terasa, kat. územie Grunt, nad Popradskou ulicou. Jedná sa o tichú lokalitu, mimo hlavnej cesty.   V danej lokalite je zvýšený dopyt po nehnuteľnostiach z dôvodu  dobrej dostupnosti do centra a ostatných častí mesta.  8 izbový (trojbytový) rodinný dom s dvojgarážou, podpivničený,  s dobrým dispozičným riešením a s kompletným príslušenstvom, ktoré tvoria kuchyne, šatníky, komory, kúpeľne a toalety  je postavený na rovinatom pozemku v osobnom vlastníctve o výmere 338 m2.  V užívaní je však až 438 m2 pozemku. Rodinný dom je súčasťou radovej zástavby,  je vhodný na trvalé bývanie ale aj na prenajímanie.   Možnosť dvojgeneračného aj trojgeneračného bývania vďaka samostatným 3 izbovým bytom vytvoreným na dvoch nadzemných podlažiach a v manzarde, ktorá vznikla vstavbou do podkrovia. Vstup do domu a aj na pozemok  je možný z dvoch strán pozemku  (ulíc).

V tomto rodinnom dome si každý nájde svoj priestor pre prácu, učenie ale aj oddych a relax.  Príďte sa o tom presvedčiť aj sami!

SIETE

Dom je napojený na plyn, elektriku, mestský vodovod, mestskú kanalizáciu a internet. Vykurovanie je ústredné teplovodné s rebrovými radiátormi, zdroj vykurovania a teplej vody je  na 1.PP - kotol na plyn, zásobníkový ohrievač.  Elektrické rozvody sú medené. Vnútorné rozvody plynu sú na štyroch podlažiach. Prístupová cesta je asfaltová.

DISPOZÍCIA A ORIENTÁCIA DOMU

Trojpodlažný dom má tieto podlažia:

Podzemné podlažie (PP). Výmera podlažia je 127 m2 a  nachádzajú sa tu - chodba, dvojgaráž, práčovňa s kotolňou a výstupom na pozemok, dielňa, letná kuchyňa, špajz, toaleta. Prístup na podlažie je dreveným schodiskom z 1.NP. 

I. Nadzemné podlažie (NP) - prízemie  - má výmeru 145 m2 a nachádza sa tu - zádverie, chodba - vstupná hala, schodisko na 2.NP, 3 izby, kuchyňa, špajz, kúpeľňa s WC, loggia so vstupom z kuchyne a z obývacej izby. Z loggie je výstup na pozemok. 

II. Nadzemné podlažie (NP)  - 1. poschodie má výmeru 145 m2 a  na podlaží sa nachádza: chodba,  obývacia izba s výstupom na loggiu, kuchyňa s výstupom na loggiu, kúpeľňa s WC, šatník, komora.  Prístup na podlažie je dreveným schodiskom z chodby I. NP.  

III. Nadzemné podlažie (NP) - vstavba do podkrovia - manzarda (podkrovný byt) - výmera 69 m2 - 1 x izba s krbom, 1 x izba s prívodmi vody, odpadu a plynu s možnosťou osadenia kuchyne, kúpeľňa spojená s toaletou. Úložný priestor vytvorený po obvode domu v zošikmenej časti strechy. Prístup na podlažie je dreveným schodiskom z II. NP.

Izby na jednotlivých podlažiach sú orientované na východ a západ. 

POPIS DOMU

Dom bol skolaudovaný a daný do užívania v r. 1990. Dom je postavený z kvádrov  a je v pôvodnom zachovalom stave. V dome sa do dnešného dňa realizovali tieto úpravy -  výmena okien za plastové okná, v podkroví sú nové strešné drevené  okná Fakro,  zrealizovala sa vstavba mandzardy do podkrovia. V roku 2019 bol osadený nový kotol a zásobníkový ohrievač teplej úžitkovej vody.

Stavebno-technické parametre

Základy sú betónové pásové s vodorovnou izoláciou. Nosné obvodové konštrukcie :   PP sú z betónu,  na ďalších podlažiach sú murované z kvádrov v hrúbke nad 30 cm do 40 cm, deliace konštrukcie sú murované z tehál.  Stropy nad všetkými podlažiami sú železobetónové panelové.  Strecha je sedlová, krytina strechy je veľkoplošný vlnitý eternit.  Vnútorné omietky sú vápenné - štukové. Okná, vstupné dvere a  aj vstupné dvere na loggie sú plastové, v podkroví sú drevené strešné okná. Interiérové dvere sú na báze dreva, plné alebo s čiastočným presklením, vstupné dvere do podkrovia sú drevené s presklením.  Podlahy - v izbách, šatníkoch, komorách a kuchyniach sú krytiny z PVC,  keramická dlažba je v  kúpeľniach a v podzemnom podlaží, dreverné parkety sú v manzarde a schodiská medzi jednotlivými podlažiami majú povrch z tvrdého dreva.

Kuchyne

I. NP - kuchynská linka na báze dreva, digestor, nerezový drez s pákovou batériou, dostatočný pracovný a úložný priestor.  Okolo linky je keramický obklad. Z kuchyne je vstup na loggiu. Pred vstupom do kuchyne je komora. 

II. NP - kuchynská linka na báze dreva, digestor, umývačka riadu, keramický dvojdrez s pákovou batériou, dostatočný pracovný a úložný priestor, súčasťou kuchyne je komora. 

III. NP - dotiahnuté siete, príprava na umiestnenie kuchynskej linky v prípade potreby. 

Kúpeľne a  toalety

Podzemné podlažie   - samostatná toaleta a práčovňa, kde je vaňa a pračka.

Na I. , II. a III. nadzemnom podlaží  -    spolu 3 x kúpeľňa s toaletou -  keramické umývadlo, vaňa, vodovodné batérie, kúpeľnové skrinky,  toaleta, keramická dlažba a obklady. 

ĎALŠIE INFORMÁCIE

Bezproblémoví susedia. Dom je bez tiarch. K dispozícii na kúpu ihneď.

LOKALITA

Blízkosť centra a zároveň tichá lokalita s minimálnou premávkou.  Občianska vybavenosť - kompletná sieť úradov, školstva, nemocnica, obchodná sieť,  sakrálne budovy, v blízkosti centrum mesta. Dobrava je možná MHD alebo autom.Viac o MČ Košice II. - západ - na kosicezapad.sk.

Rozvinutá cestná sieť zabezpečuje dopravnú dostupnosť všetkými smermi v rámci územia mesta a jeho okolia. Sídlisko Terasa má svoje oddychové zóny a parky s udržiavanou zeleňou. V mestskej časti sa nachádza obchodné centrum Galéria, Obchodný dom Kaufland a na Luníku II miestne trhovisko. Vzdelávanie detí a mládeže zabezpečuje sieť dvanástich materských škôl, šiestich základných škôl, piatich stredných škôl, ako aj Fakulta verejnej správy a Lekárska fakulta UPJŠ.  Stánkami kultúrno-spoločenských aktivít sú Centrum voľného času Technik, Átrium klub Zuzkin park, Základná umelecká škola a pre občanov tretieho veku sú v prevádzke dva kluby dôchodcov. Významnou administratívnou budovou je Magistrát mesta Košice.

Celomestský význam majú tiež tu sídliace zdravotníckej zariadenia, duchovné i kultúrne stánky. V mestskej časti je situované pracovisko Univerzitnej nemocnice L. Pasteura Košice, taktiež sídlo Lekárskej fakulty UPJŠ, Rímsko-katolícky kostol sv. Gorazda a spoločníkov, Grécko-katolícky kostol sv. Petra a Pavla . Z hľadiska životného prostredia sa v mestskej časti nachádzajú ekologicky významné segmenty -  ide o vodný biotop Čičky - Majer a lesný biotop - borovicový lesík nad Popradskou ulicou. Celá mestská časť je rozdelená na osem územných celkov - Luníkov, ktorých centrá v súčasnosti tvoria obchodné strediská, priľahlá zeleň a fontány.

Zaujala Vás ponuka? Zavolajte  na t.č. 0907900717 alebo napíšte na alenkakatonova@gmail.com, pretože tu sa nachádza Váš domov a miesto Vášho relaxu.

Exkluzívne pre Vás v našej realitnej kancelárii.

Cena nehnuteľnosti je uvedená vrátane sprostredkovateľskej provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný servis a službu pre Vás spočívajúcu: v serióznom jednaní za jedným stolom o podmienkach a financovaní kúpy za účasti troch strán - predávajúceho, kupujúceho a nás, v príprave a podpise zmluvy o budúcej zmluve, v príprave a podpise kúpnej zmluvy, návhru na vklad kúpnych zmlúv a odovzdávacieho protokolu, v prípade potreby príprava splnomocnenia na zastupovanie vo veci predaja a kúpy, v nezávislom nájdení pre Vás najvhodnejšieho a najlacnejšieho hypotekárneho úveru z bánk pôsobiacich na našom trhu, dohodnutie a realizáciu obhliadky so súdnym znalcom, platby za overenie podpisov na kúpnych zmluvách u notára, platby za podanie štandardného návrhu kúpnych zmlúv na kataster, platby za podklady z katastra nehnuteľnosti potrebné k čerpaniu hypotekárneho úveru, účasť makléra na odovzdaní nehnuteľnosti a súčinnosť pri prepisovaní médií.

 
 

+

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Celková plocha:
486 m2
Plocha pozemku:
348 m2
Počet podlaží:
3
Počet izieb:
8
Balkón:
áno - 4
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
3
Energetický certifikát:
nie
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Voda:
verejný vodovod
Garáž:
áno - 2 autá
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
Verejná kanalizácia
Plyn:
áno
Internet:
áno - wi-fi
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie
Vykurovanie:
vlastné - plyn

Hypotekárna kalkulačka