Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Kúpa pozemku  s chatou je výbornou finančnou investíciou s istou návratnosťou a zhodnotením!

69 990 €
Dohoda možná
Druh Predaj
Typ domu Chata
Rozloha 589 m2
Obec Košice-Kavečany
Adresa Pod Vitalinou
Izby 2

O nehnuteľnosti

Pozemok s chatou v MČ - Košice I. - so súpisným číslom, na pozemku  v osobnom vlastníctve na rekreáciu, s možnosťou realizácie celoročného bývania!

Túžite relaxovať po namáhavom pracovnom dni alebo si užívať dôchodkový vek s rodinou a priateľmi v prírode mimo panelákového bytu a pritom byť v  mestskej časti Košíc?

Chcete dopriať svojim deťom, prípadne vnúčatám bezpečné hry vo vlastnej záhrade? 

Máte voľné financie a chceli by ste ich dobre investovať? 

Po tohtoročnej skúsenosti už nechcete prežívať vysoké horúčavy v panelákovom byte?

Ak áno, tak táto ponuka je určená práve Vám!

Exkluzívne pre Vás v našej realitnej kancelárii. 

Licencovaný realitný maklér Alena Katonová a RK Atomia  Vám ponúka  záhradu s chatou v záhradkárskej lokalite mestskej časti Košice I. -  Kavečany, katastrálne územie Kavečany, záhradkárska lokalita Pod Vitalinou.

POZEMOK

Záhradná chata je postavená na pozemku v osobnom vlastníctve. Chata  má pridelené súpisné číslo. Chata je trojpodlažná  so  zobytneným podkrovím, samostatne stojaca na pozemku. Pozemok je orientovaný juhozápadne a je mierne svahovitý. 

Pozemok je oplotený, má tvar obdlžníka s rozmermi 34 m x 17 m. 
Pozemok a jeho špecifikácia:  556 m2 -  záhrada a 42 m2 -  zastavaná plocha, na ktorej je postavená trojpodlažná  rekreačná  murovaná chata s príslušenstvom. V záhradkárskej lokalite sa nachádzajú celoročne užívané chaty (domy).

Prístup k nehnuteľnosti po vstupe do záhradkárskej lokality je po ceste z betónových panelov a následne po spevnenej ceste. MHD - autobus č. 29 je  v dosahu niekoľko minút  pešej chôdze.

Na pozemku sa nachádzajú rodiace ovocné stromy, hrozno a kríky - vlastné bio plody leta a jesene stačí obrať a užívať.

SIETE

     Chata je napojená na elektrinu 220/380 V. Odkanalizovanie chaty je do betónovej žumpy. Dažďová voda  sa zachytáva v dvoch nádržiach a čerpadlom a rozvodom sa dostáva do kuchyne a kúpeľne.  Vykurovanie chaty v zimnom období je možné realizovať elektrickými konvektormi alebo tuhým palivom vďaka krbu osadenom v obývacej časti 1. nadzemného podlažia. Vykurovanie na 2. nadzemnom podlaží je vďaka vnútornému stredovému komínu a prieduchom.  V kuchyni viete využívať na varenie - elektrické alebo indukčné varné dosky, elektrickú rúru alebo plynový sporák napojený na propán-butánovú bombu.

DISPOZÍCIA  A POPIS CHATY

Chata má na 3. podlažiach - 2 obytné miestnosti, kuchyňu, kúpeľňu s toaletou, sklad, podstrešný priestor, pivnicu a loggiu. 

1. podzemné podlažie (PP)  - suterén -  pivnica o výmere 6 m2.

1. nadzemné podlažie (NP) - kuchyňa, kúpeľňa - (sprchový kút, umývadlo, toaleta),  obývacia izba s krbom, schodisko na 2.NP,  sklad - podlahová plocha podlažia  - 32 m2.

2. nadzemné podlažie (NP) - vstavba do podkrovia - izba - spálňa o výmere 19 m2  so vstupom na loggiu  o výmere 5 m2. Z izby je výstup do ďalšieho podstrešia s oknom - možnosť zobytnenia podľa potreby.

Príslušenstvo chaty tvorí: drevený stôl s lavicami,  murovaný vonkajší krb (gril).

Chata je murovaná z tvárnic, rekonštrukcia - dostavba kuchyne, kúpeľne a skladu sa realizovala v čase užívania chaty.  Chata  je zastrešená  sedlovou strechou  s krytinou z plechu. Fasáda chaty - je vonkajšia omietka.  Vstup na 2. NP je vnútorným dreveným schodiskom z obývacej izby z 1. NP a do ďalšieho podstrešného priestoru zo spálne z 2. NP. Okná sú drevené, vstupné a interiérové dvere sú na báze dreva.

Navŕtaním studne a pripojením chaty na vodu sa stane chata celoročne užívateľnou. 

LOKALITA 

Ticho, v okolí les, čistý vzduch, pekný výhľad a blízkosť mesta.  Čo viac si človek môže priať?

Doprava je možná autom, MHD, taxislužbou alebo pešo z mestskej časti Košice I. Sever.

Kúpa pozemku  s chatou je výbornou finančnou investíciou s istou návratnosťou a zhodnotením!

Páči sa Vám táto nehnuteľnosť? Zavolajte čím skôr na t.č. 0907900717 alebo napíšte na alenkakatonova@gmail.com.

Cena nehnuteľnosti je uvedená vrátane sprostredkovateľskej provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný servis a službu pre Vás spočívajúcu: v serióznom jednaní za jedným stolom o podmienkach a financovaní kúpy za účasti troch strán - predávajúceho, kupujúceho a nás, v príprave a podpise zmluvy o budúcej zmluve, v príprave a podpise kúpnej zmluvy, návhru na vklad kúpnych zmlúv a odovzdávacieho protokolu, v prípade potreby príprava splnomocnenia na zastupovanie vo veci predaja a kúpy, v nezávislom nájdení pre Vás najvhodnejšieho a najlacnejšieho hypotekárneho úveru z bánk pôsobiacich na našom trhu, dohodnutie a realizáciu obhliadky so súdnym znalcom, platby za overenie podpisov na kúpnych zmluvách u notára, platby za podanie štandardného návrhu kúpnych zmlúv na kataster, platby za podklady z katastra nehnuteľnosti potrebné k čerpaniu hypotekárneho úveru, účasť makléra na odovzdaní nehnuteľnosti a súčinnosť pri prepisovaní médií.

+

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Plocha pozemku:
589 m2
Typ zeme:
mierne svahovitá
Šírka pozemku:
17 m
Dĺžka pozemku:
34 m
Úžitková plocha:
62 m2
Zastavaná plocha:
42 m2
Stav:
pôvodný stav
Počet izieb:
2
Energetický certifikát:
žiadne
Energetická náročnosť budovy:
Klasické materiály
Typ budovy:
zmiešané
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Loggia:
áno
Pivnica:
áno
Sklad:
áno
Počet poschodí od prízemia vyššie:
1
Celková plocha:
589 m2
Plocha loggie:
5 m2
Počet logií:
1
Pivnica plocha:
6 m2
Počet pivníc:
1
Orientácia:
juhozápad
Inžinierske siete:
áno
Elektrika:
áno
Elektrika - na pozemku - 230 V:
áno
Elektrika - na pozemku - 380 V:
áno

Hypotekárna kalkulačka