Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Byt, ktorý má všetko, čo má byt mať, REZERVOVANÉ!

139 990 €
Druh Predaj
Typ domu 2-izbový byt
Rozloha 55 m2
Obec Košice-Sever
Adresa Hroncova
Izby 2

O nehnuteľnosti

REZERVOVANÉ!

Chcete bývať v lokalite, v blízkosti centra, v ktorej je veľa zelene a bezproblémovo sa dostanete do ktorejkoľvek inej časti Košíc?

Preferujete kúpu bytu v obytnom dome po kompletnej rekonštrukcii?

Chcete investovať do kúpy bytu a byt prenajímať?

Ak áno, tak tento byt je určený práve Vám,  u nás pre Vás -  Vitajte doma! 

Licencovaný realitný maklér Alena Katonová a ATOMIA RK Vám ponúka príjemné bývanie v lokalite MČ Košice I., Košice Sever, v  priestrannom čiastočne rekonštruovanom  2 - izbovom byte v osobnom vlastníctve,  ktorý pozostáva z 2 obytných miestností, kuchyne a príslušenstva, ktoré tvorí kúpeľňa, WC, predsieň a pivnica v suteréne.  Úžitková výmera bytu je  55 m2 (podlahová plocha bytu 53,5 m2 + plocha pivnice 1,5 m2). Byt má balkón so vstupom z kuchyne, jeho veľkosť  je 1,16 m2. Byt sa nachádza na 11.p./12.p, na ul. Hroncová.  V kompletne rekonštruovanom obytnom dome je aj výťah po rekonštrukcii.   Zamilujete si danú tichú lokalitu tak ako terajší obyvatelia.

DISPOZÍCIA  A ORIENTÁCIA BYTU

Byt je stredový, slnečný a teplý, orientovaný na východ.  Byt spĺňa všetky požiadavky na  trvalé bývanie. V  prípade kúpy bytu ako investície do nehnuteľnosti z pohľadu jeho dispozície a polohy v blízkosti centra, Technickej univerzity,  Univerzity veterinárskeho lekárstva a farmácie a IT firiem je vhodný aj na prenájom.

ČIASTOČNÁ REKONŠTRUKCIA BYTU

Čiastočná rekonštrukcia bytu sa realizovala v priebehu niekoľkých rokov - osadené plastové okná, nové rozvody elektriny v byte - v lištách, menená kuchynská linka, repasovaná a menená sanita. Murované jadro od pôvodna, obklad.

IZBY

Vstup do izieb je samostatný. Izby sú priestranné a presvetlené. Podlahy v izbách sú pôvodné dubové parkety, v ostatných miestnostiach je PVC podlaha.   Kúrenie je ústredné, vykurovacie telesá sú liatinové radiátory s termohlavicami a digitálnymi meračmi tepla. Interiérové dvere sú na báze dreva s laminátovou povrchovou úpravou. Vstupné dvere do bytu sú bezpečnostné.

KUCHYŇA

V kuchyni sa nemusíte báť, že sa po namáhavom celom dni ešte nabeháte...stačí pár krokov a všetko máte po ruke na prípravu dobrej večere. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka na báze dreva s nerezovým drezom a pákovou batériou, plynový sporák s elektrickou rúrou. Vstup do kuchyne je z obývacej izby a taktiež  z kúpeľne. Z kuchyne je vstup na balkón.

KÚPEĽŇA a TOALETA

Jadro je panelové od pôvodna. V kúpeľni je vaňa, keramické umývadlo zabudované v skrinke, pákové batérie, priestor na pračku.  Toaleta je samostatná.  V oboch miestnostiach je keramická dlažba a čiastočný obklad stien v kúpeľni. Menené stúpacie vedenie.

BYTOVÝ DOM

Obytný dom prešiel kompletnou rekonštrukciou - zateplenie, rekonštrukcia balkónov, priestorov pred obytným domom, rekonštrukcia vstupných brán,  vnútorných spoločných priestorov, nové plastové okná, nové rozvody elektriky spoločných priestorov, obnova  pivničných priestorov, kočikárne,  nový výťah.  Bezbariérový vstup.   

ĎALŠIE INFORMÁCIE

Susedia sú bezproblémoví, slušní a tichí.

Možná kúpa formou hypotekárneho úveru.

Na byte neviazne žiadna ťarcha.

Dohoda na zariadení bytu je možná.

Bezproblémové parkovanie v dvorovej časti. 

LOKALITA

V okolí je dostatok zelene, kde sa môžete poprechádzať nielen so svojimi deťmi ale aj s domácimi miláčikmi. Zónu oddychu Vám poskytne dvor pred obytným domom a mestské parky v bezprostrednej blízkosti využívané hlavne rodinami s deťmi. Večerné prechádzky centrom mesta - nezabudnuteľná atmosféra, ktorú môžete zažívať každý večer, nielen niekoľkokrát v roku. Lokalita s plnou občianskou vybavenosťou, dopravnou infraštruktúrou a nákupnými možnosťami. Výborné občianske vybavenie v okolí - MHD, materská škôlka, základná škola, stredné školy, Technická univerzit, UPJŠ,   ihriská, pošta, Poliklinika Sever, pohotovosť,  obchodné centrá Merkúr, Mier …Centrum mesta je v dostupnosti pár minút pešej chôdze.

V byte vládne príjemná atmosféra  - príďte sa o tom presvedčiť sami!

Páči sa Vám tento byt? Zavolajte čím skôr na t.č. 0907900717 alebo napíšte na alenkakatonova@gmail.com, pretože tu sa nachádza Váš domov.

Cena nehnuteľnosti je uvedená vrátane sprostredkovateľskej provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný servis a službu pre Vás spočívajúcu: v serióznom jednaní za jedným stolom o podmienkach a financovaní za účasti troch strán - predávajúceho, kupujúceho a nás. V príprave a podpise zmluvy o budúcej zmluve, v príprave a podpise kúpnej zmluvy, návhru na vklad kúpnych zmlúv a odovzdávacieho protokolu, v prípade potreby príprava splnomocnenia na zastupovanie vo veci predaja a kúpy.  V nezávislom nájdení pre Vás najvhodnejšej a najvýhodnejšej hypotéky z bánk pôsobiacich na našom trhu. Dohodnutie a realizáciu obhliadky so súdnym znalcom, príprava podkladov pre súdnoznalecký posudok.  Platby za overenie podpisov na kúpnych zmluvách u notára, platby za podanie štandardného návrhu kúpnych zmlúv na kataster, platby za podklady z katastra nehnuteľnosti potrebné k čerpaniu hypotéky, účasť makléra na odovzdaní nehnuteľnosti a súčinnosť pri prepisovaní médií.

+

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
55 m2
Poschodie:
11
Počet podlaží:
12
Počet izieb:
2
Plocha balkóna:
2 m2
Balkón:
áno
Zateplený objekt:
áno

Hypotekárna kalkulačka