Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Pekný 2 izbový byt po rekonštrukcii v blízkosti centra mesta

128 500 €
Druh Predaj
Typ domu 2-izbový byt
Rozloha 40 m2
Obec Košice-Juh
Adresa Miškovecká
Izby 2

O nehnuteľnosti

Chcete sa zaradiť medzi spokojných obyvateľov sídliska Železníky,  bývať v blízkosti centra mesta Košice a zároveň  si užívať ticho?

Chcete bývať vo vyhľadávanej lokalite, v ktorej je veľa zelene a z ktorej sa bezproblémovo dostanete do ktorejkoľvek inej časti Košíc?

Máte dosť vytápania  svojho bytu susedmi a nie ste už ochotní počúvať klopot topánok vrchných susedov? Máme pre Vás riešenie - byt na poslednom poschodí. 

Hľadáte štartovací byt alebo chcete investovať do kúpy bytu a byt prenajímať?

Ak áno, tak tento byt je určený Vám  - Vitajte doma! Exkluzívne u nás pre Vás!

Licencovaný realitný maklér Alena Katonová a RK ATOMIA  Vám ponúka príjemné a tiché bývanie v zrekonštruovanom 2 izbovom byte s kuchynským kútom  v osobnom vlastníctve nachádzajúci sa v blízkosti centra vo vyhľadávanej lokalite Košice IV. - Juh, sídlisko Železníky, ul. Miškovecká.   Byt pozostáva z dvoch izieb, kuchynského kúta  a príslušenstva, ktoré tvorí: kúpeľňa, WC, predsieň, chodba a komora pred bytom na spoločnej chodbe.  Byt má úžitkovú výmeru podľa portálu katastra 40 m2 (podlahová plocha bytu 39 m2 + plocha kumbálu na spoločnej chodbe 1 m2). Vo vlastníctve majiteľov je aj spoluvlastnícky podiel na pozemku pod obytným domom. Byt sa nachádza na 8.p./8.p.. Výťah stojí na každom poschodí. Obytný dom je po rekonštrukcii a strecha je zateplená. Byt nemá loggiu. Obľúbite si danú lokalitu tak ako terajší majitelia.

DISPOZÍCIA  BYTU

Poprechádzajte sa po byte vďaka 3D virtuálnej obhliadke na stránke atomia.sk alebo na iných stránkach skopírovaním linku do vášho prehliadača: 

https://my.matterport.com/show/?m=3s3dG8iiPoA

Vyberte si z možností:  3D virtuálna obhliadka - pohybujete sa po bielych kruhoch, 3D pôdorys, vstupy priamo do jednotlivých izieb, 2D pôdorys s možnosťou merania potrebných rozmerov v byte. Byt je stredový,  je presvetlený, slnečný a príjemný v lete a aj v zime.  Orientácia bytu je na juhozápad. 

REKONŠTRUKCIA BYTU

Byt je po rekonštrukcii realizovanej v rokoch 2015-2016. V byte sú novovymurované priečky a znížené stropy -  v izbe je znížený sádrokartónový strop, v  kuchyni, kúpeľni, toalete a predsieni je znížený kazetový strop. Na stenách sú nové minerálne točené omietky.  Okná sú plastové (izolačné dvojsklo). Majú látkové rolety na zatemnenie  a sieťky proti hmyzu.  Na stenách sú osadené nové radiátory s termostatickými hlavicami a regulátormi tepla. Interiérové dvere sú na báze dreva s laminátovou povrchovou úpravou, oblôžkovými zárubňami a do detskej izby sú osadené zasúvacie dvere. Podlahy v izbách a v kuchyni sú plávajúce laminátové, v kúpeľni a toalete je keramická dlažba.  Jadro je obložené sádrokartónom. Nové rozvody vody a odpadu, nové rozvody elektriny, nová ističová skrinka. Toaleta je samostatná. Vyrovnávané podlahy, nášlapná vrstva v izbách a kuchyni sú laminátové podlahy, v jadre je dlažba.   

PREDSIEŇ A CHODBA 

Zo spoločnej chodby obytného domu sa vchádza do predsiene bytu a z predsiene do kúpeľne, toalety a do chodby, z ktorej sú samostatné vstupy do izieb. Dostatok úložného priestoru zabezpečia dve veľké na mieru vyrobené vstavané skrine a vytvorený policový systém Vám umožní mať výborný prehľad o Vašich veciach - SÚ SÚČASŤOU CENY NEHNUTEĽNOSTÍ. 

OBÝVACIA IZBA s KUCHYNSKÝM KÚTOM

Obývacia izba je prepojená s kuchynským kútom. Kuchynská linka do tvaru L je vyrobená na mieru. V kuchynskej linke je vstavaná el. rúra  a plynová varná doska zn. Zelmer, digestor zn. Bosch (uhlíkový filter) a osadený nerezový drez s pákovou batériou  - SÚ SÚČASŤOU CENY NEHNUTEĽNOSTI. Pračka je zapojená a umiestnená v kuchynskej linke. Vo Vašej novej kuchyni sa nemusíte báť, že sa po namáhavom celom dni ešte nabeháte...stačí pár krokov a všetko máte po ruke na prípravu dobrého jedla.  

KÚPEĽŇA a TOALETA

V kúpeľni je sprchový box s masážnymi tryskami a  s vysokou vaničkou  na kúpanie malých detí,  keramické umývadlo osadené v skrine s pákovou batériou, zrkadlo. Toaleta je samostatná. Podlahy tvorí keramická dlažba a steny sú obložené keramickým obkladom. Menené stúpacie vedenie.

BYTOVÝ DOM

Spoločné priestory prešli rekonštrukciou - zateplený obytný dom vrátane strechy, menené plastové okná v spoločných priestoroch, dlažby, nové PVC, výmena vstupnej brány. Obnova kabíny výťahu. Obytný dom má vystavený energetický certifikát. 

ĎALŠIE INFORMÁCIE

Susedia sú bezproblémoví, slušní a tichí. 

Možná kúpa formou hypotekárneho úveru. 

Byt spĺňa všetky požiadavky bytu vhodného na prenájom v prípade kúpy ako investície do nehnuteľnosti  - širšie centrum mesta, samostatné vstupy do jednotlivých častí bytu, nízke náklady na bývanie. Nízke mesačné platby - na dvoch ľudí - platba správcovi - 130,-eur.

Možná výmena za 3 izbový byt + doplatok. 

Internet - optika.

LOKALITA

Lokalita s plnou občianskou vybavenosťou:


škôlky, základné školy, stredné školy,  gymnáziá, ihriská, domovy sociálnych služieb,  Univerzitná nemocnica L.Pasteura, pošty, banky, sakrálne stavby 
Výbornou   dopravnou infraštruktúrou  MHD  - veľmi rýchle električkové spojenie v čase  dopr. špičiek, autobusové spoje  a SAD 
nákupnými možnosťami - OC Fresh, OC Carrefour,   OC CASSOVIA,  OPTIMA, Merkury Market a iné…


V okolí je dostatok zelene, kde sa môžete poprechádzať nielen so svojimi deťmi ale aj s domácimi miláčikmi. Zónu oddychu Vám poskytnú parky, ihriská, športovo-zábavný areál Magenta na Alejovej ul.,  športovo-relaxačné centrum. V blízkosti je mestská časť Nad jazerom s cyklistickými a korčuliarskými trasami, s jazerom a lesoparkom.

Páči sa Vám tento byt? Zavolajte čím skôr na t.č. 0907900717 alebo napíšte na alenkakatonova@gmail.com, pretože tu sa nachádza Váš domov.

Krásne presvetlený byt, zaliaty slnkom, môže byť Váš.

Cena nehnuteľnosti je uvedená vrátane sprostredkovateľskej provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný servis a službu pre Vás spočívajúcu: v serióznom jednaní za jedným stolom o podmienkach a financovaní kúpy za účasti troch strán - predávajúceho, kupujúceho a nás, v príprave a podpise zmluvy o budúcej zmluve, v príprave a podpise kúpnej zmluvy, návhru na vklad kúpnych zmlúv a odovzdávacieho protokolu, v prípade potreby príprava splnomocnenia na zastupovanie vo veci predaja a kúpy, v nezávislom nájdení pre Vás najvhodnejšieho a najlacnejšieho hypotekárneho úveru z bánk pôsobiacich na našom trhu, dohodnutie a realizáciu obhliadky so súdnym znalcom, platby za overenie podpisov na kúpnych zmluvách u notára, platby za podanie štandardného návrhu kúpnych zmlúv na kataster, platby za podklady z katastra nehnuteľnosti potrebné k čerpaniu hypotekárneho úveru, účasť makléra na odovzdaní nehnuteľnosti a súčinnosť pri prepisovaní médií.

Využite našu pomoc v zabezpečení finančných prostriedkov na kúpu bytu formou hypotekárneho úveru "šitého na mieru" pre Vás našim nezávislým finančným poradcom.

 

 

 

 
+

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
40 m2
Úžitková plocha:
40 m2
Poschodie:
8
Loggia:
nie
Počet podlaží:
8
Počet izieb:
2
Kúpeľňa:
sprchovací kút
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Energetický certifikát:
B
Parkovanie:
verejné
Voda:
verejný vodovod
Zariadenie:
čiastočne
Inžinierske siete:
áno
Internet:
áno - wi-fi
Materiál:
panel
Zateplený objekt:
áno

Virtuálna prehliadka

Hypotekárna kalkulačka