Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Jedinečný byt s krásnym výhľadom na jazero

210 000 €
Druh Predaj
Typ domu 3-izbový byt
Rozloha 65 m2
Obec Košice-Nad jazerom
Adresa Amurská
Izby 3

O nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj priestranný a moderný 3-izbový byt, ktorý sa nachádza na 6. poschodí a disponuje dvoma loggiami s nádherným výhľadom na jazero. Byt je navrhnutý s použitím kvalitných materiálov a vybavený modernými spotrebičmi, ktoré zaručujú pohodlné bývanie.

Vlastnosti bytu:
Byt je vybavený drevenými oknami s trojitým sklom, ktoré poskytujú vynikajúcu izoláciu. Vo všetkých miestnostiach sú kvalitné drevené podlahy, ktoré dodávajú bytu teplý a príjemný vzhľad. Bezpečnosť bytu zaisťujú bezpečnostné a protipožiarne dvere.

Steny bytu sú dokončené škrabanou omietkou, čo dodáva priestoru elegantný vzhľad. Byt je vybavený klimatizáciou, ktorá zabezpečuje príjemnú teplotu počas celého roka. Žalúzie deň/noc umožňujú regulovať množstvo svetla v byte. Kúrenie je zabezpečené radiátormi a v chodbe, kúpeľni, WC a kuchyni aj podlahovým vykurovaním, čo prispieva k celkovému komfortu bývania.

Dispozícia bytu:
Obývacia izba ponúka dostatok priestoru, pričom veľké okná s výstupom na loggiu ponúkajú malebný výhľad. Moderná kuchyňa je vybavená bielymi skrinkami, drevenými pracovnými doskami a skleneným obkladom a vysokokvalitnými spotrebičmi: umývačkou riadu, väčšou chladničkou, mikrovlnnou rúrou, elektrickou rúrou a plynovou varnou doskou, čo zaručuje komfortné varenie a údržbu. Z kuchyne ja prístup na druhú loggiu, kde si môžete vychutnávať rannú kávičku s výhľadom na jazero. Útulné izby ponúkajú dostatok prirodzeného svetla a majú drevenú podlahu.

Luxusná kúpeľňa obsahuje kovovú vaňu, samostatný sprchovací kút a moderné sanitárne zariadenia, vrátane predprípravy pre práčku a sušičku.  Samostatná toaleta má moderný dizajn a vybavenie vrátane bidetovej spršky. Dobre osvetlená chodba má čistý a moderný vzhľad. Dve loggie ponúkajú nádherný výhľad na jazero a okolité zelené plochy.

Byt sa nachádza v tichej a malebnej oblasti pri jazere, ktorá je ideálna na relax a outdoorové aktivity. Budova je dobre udržiavaná a ponúka bezpečné bývanie. V blízkosti sa nachádzajú všetky potrebné služby, verejná doprava a rekreačné oblasti.

Nezmeškajte túto skvelú príležitosť vlastniť krásny byt s úžasným výhľadom na jazero v Košiciach!

V prípade záujmu o obhliadku ma kontaktujte na 0915 963 489.
+

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
65 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
3
Typ budovy:
panelová stavba
Loggia:
áno
Pivnica:
áno
Verejné vonkajšie parkovanie:
áno
Výťah:
áno
Pozícia:
vyššie poschodie
Poschodie:
6
Celková plocha:
65 m2
Počet logií:
2
Počet pivníc:
1
Vykurovanie - centrálne:
áno
Vykurovanie - podlahové:
áno
Internet:
áno

Hypotekárna kalkulačka