Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

VALALIKY - 3-izbový byt s balkónom

116 900 €
Druh Predaj
Typ domu 3-izbový byt
Rozloha 76 m2
Obec Valaliky
Adresa Hlavná
Izby 3

O nehnuteľnosti

Ponúkam na predaj priestranný 3-izbový byt v obci VALALIKY.

Byt má rozlohu 76 m² vďaka čomu poskytuje príjemné bývanie s dostatkom priestoru pre rodinu.

Nachádza sa na najvyššom 2. poschodí (bez výťahu) a jednou z jeho výhod je výborná dispozícia.
Keďže vnútorné priečky nie sú nosné, byt si viete prispôsobiť podľa vlastných predstáv. 

DISPOZÍCIA:

- vstupná predsieň,

- kúpeľňa - Kúpeľňa je vybavená vaňou a umývadlom. Priestor je navrhnutý tak, aby ponúkal dostatok miesta na každodennú hygienu aj na umiestnenie práčky.

- samostatná toaleta,

- kuchyňa - Kuchyňa je vybavená zánovnou kuchynskou linkou so vstavanými spotrebičmi (elektrická varná platňa, umývačka riadu) a ponúka dostatok pracovného a úložného priestoru. Malou rekonštrukciou je možné spojiť kuchyňu s obývačkou a vytvoriť tak otvorený a vzdušný priestor.

- obývačka s balkónom - Priestranná obývacia izba je srdcom bytu, ideálna na oddych a spoločenské aktivity. Je to najväčšia miestnosť v byte.

- 2x izba - Byt disponuje dvoma ďalšími samostatnými izbami, ktoré môžu slúžiť ako spálňa, pracovňa alebo detská izba, podľa vašich potrieb. Obe izby sú dostatočne veľké a ponúkajú flexibilné možnosti zariadenia.

VYKUROVANIE:
Byt je vybavený vlastným plynovým kotlom, ktorý zabezpečuje efektívne a nezávislé vykurovanie. Tento systém umožňuje obyvateľom regulovať teplotu podľa vlastných potrieb, čím prispieva k úspore energií a zvýšeniu komfortu bývania. Ohrev TÚV zabezpečuje elektrický bojler.

Orientácia bytu: SV/JZ

REKONŠTRUKCIA:
V roku 2014 boli v byte vymenené okná za plastové s izolačným dvojsklom, čo prispelo k lepšej izolácii a úspore energie. Elektrické rozvody zostali v pôvodnom stave. V bytovom dome sú vymenené rozvody vody a strecha bola upravovaná pred 4 rokmi.

K bytu prislúcha pivnica.

BYTOVÝ DOM:
Bytový dom je montovaná drevostavba typu Okal. Základom stavby sú prefabrikované drevené panely, ktoré tvoria obvodové a vnútorné steny. Tieto panely sú zložené z dreveného rámu vyplneného izolačným materiálom, čo poskytuje dobré tepelnoizolačné vlastnosti. Drevostavby typu Okal sú známe dobrými izolačnými vlastnosťami, čo znamená, že dokážu udržať teplo v zime a ochladiť priestor v lete.

Bytový dom ponúka bývanie v súkromnejšej atmosfére, keďže sa v ňom nachádza len 5 bytov. 

LOKALITA:
Obec Valaliky, ktorá leží iba 10 km od centra Košíc, poskytuje svojim obyvateľom širokú škálu občianskej vybavenosti, ktorá zahŕňa materskú a základnú školu, potraviny, kaderníctva, pohostinstvá a rôzne drobné služby. Zdravotné stredisko ponúka základnú zdravotnú starostlivosť, vrátane všeobecného lekára a zubára.

Obec má výborné dopravné spojenie s mestom, ktoré zaručujú pravidelné autobusové linky MHD, a rýchly prístup autom k hlavným cestným ťahom.

+

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
76 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
3
Typ budovy:
drevo
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Balkón:
áno
Pivnica:
áno
Verejné vonkajšie parkovanie:
áno
Rok výstavby:
1986
Počet poschodí od prízemia vyššie:
3
Pozícia:
posledné poschodie
Poschodie:
2
Celková plocha:
76 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Vykurovanie - lokálne:
áno
Internet:
áno

Virtuálna prehliadka