Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Pekný 3 izbový byt po rekonštrukcii - odporúčame!

169 990 €
Druh Predaj
Typ domu 3-izbový byt
Rozloha 71.53 m2
Obec Košice-Dargovských hrdinov
Adresa Bielocerkevská
Izby 3

O nehnuteľnosti

Túžite po tichu, peknom výhľade na zeleň a bezproblémovom parkovaní?

Hľadáte bezbariérový prístup do bytu?

Je pre Vás dôležité platiť za užívanie bytu nízke platby?

Radi by ste bývali  v lokalite, kde bez problémov zvládnete logistiku života s deťmi bez nutnosti cestovania do iných častí mesta z dôvodu vynikajúceho občianskeho vybavenia tohto sídliska?  

Ak áno, tak tento byt je určený práve Vám, exkluzívne u nás pre Vás -  Vitajte doma!

Licencovaný realitný maklér Alena Katonová a ATOMIA RK Vám ponúka príjemné bývanie v zrekonštruovanom a dispozične  zmenenom 3 - izbovom byte košického typu s príslušenstvom, ktoré tvorí otvorená predsieň,  kúpeľňa, samostatná toaleta, loggia a pivnica na prízemí obytného domu.  Byt sa nachádza v lokalite MČ Košice III. - Dargovských hrdinov - katastrálne územie Furča, na  ulici Bielocerkevská. Byt je v osobnom vlastníctve, možnosť riešenia kúpy bytu formou hypotekárneho úveru, s ktorým Vám radi pomôžeme. Predaj  bytu nie je ničím podmienený. 

Ponúkaná  nehnuteľnosť má celkovú úžitkovú plochu bez plochy loggie: 67,10 m2:  65 m2 byt + 2,10 m2 pivnica na prízemí.  Byt má loggiu o výmere 3,53 m2. Celková plocha na užívanie vrátane loggie je 71,53 m2.  Byt sa nachádza na vysokom  1.p./8.p.  Pod bytom sú vykurované a zateplené spoločné priestory obytného domu.

Obytný dom vrátane loggií je po REKONŠTRUKCII. V okolí je dostatok zelene, kde sa môžete poprechádzať nielen so svojimi deťmi ale aj s domácimi miláčikmi. Vynikajúca občianska vybavenosť.  Radosť bývať!

POLOHA, DISPOZÍCIA  A ORIENTÁCIA BYTU

Byt sa nachádza na vysokom 1. poschodí. Pod bytom sú spoločné priestory, ležaté rozvody vody a kúprenia. Byt  má pekný výhľad na zeleň, do bezprostredného okolia obytného domu - nedívate sa do okien iného obytného domu.  Jeho orientácia je na západ ( izby a loggia) a východ (kuchyňa a spálňa). Byt je presvetlený, slnečný po celý deň, príjemný v lete a aj v zime.

Pozrite si vo fotkách 2D pôdorys. Vstupujete do otvoreného priestoru bytu - predsieň a kuchyňa s jedálenskou časťou. Z tohto priestoru vstupujete do toalety, kúpeľne a nepriechodných izieb. 

Byt spĺňa všetky požiadavky na  trvalé bývanie ale zároveň je vhodný na prenájom v prípade kúpy bytu ako investície do nehnuteľnosti. Byt má veľmi dobrú klímu. 

REKONŠTRUKCIA BYTU

Byt je po rekonštrukcii, ktorá sa realizovala na základe povolení na rekonštrukciu potrebných. Zmeny v byte správca bytu eviduje.  O byt sa  majitelia príkladne starajú a byt vyzerá tak, ako na fotkách - aj napriek tomu, že sa  rekonštrukcia realizovala pred viacerými rokmi. 

  • Rozvody a siete :  sú menené rozvody vody a odpadu v kuchyni, kúpeľni a toalete. Stúpacie vedenia v jadre sú taktiež menené.  Elektrické rozvody svetelné a zásuvkové sú nové v predsieni, kúpeľni, toalete a kuchyni, nové ističe a prepäťová ochrana. V byte sú okrem obývacej izby osadené nové radiátory zn. Korad. Na radiátoroch sú digitálne merače tepla a termostatické hlavice. Radiátor sa nachádza aj v zrekonštruovanej kuchyni, na svojom pôvodnom mieste.
  • Okná: Byt má  plastové okná - termoizolačné dvojsklo.  V roku 2020 boli dané nové tesnenia na okná. Na oknách sú vnútorné žalúzie a sieťky proti hmyzu.
  • Steny:  Znížené sádrokartónové stropy s led osvetlením a nové omietky sú v časti predsiene, kuchyne, jadra a toalety.
  • Podlahy:  Nášľapné vrstvy  sú v izbách a čiastočne v predsieni a kuchyni plávajúce laminátové podlahy, v kuchyni je pri kuchynskej linke dlažba z kameňa granit a v  kúpeľni a  WC je keramická dlažba.
  • Dvere:  Vstupné dvere sú bezpečnostné. Interiérové dvere do izieb a toalety sú nové a osadené do oblôžkových zárubní, do  kúpeľne sú zásuvné dvere.

PREDSIEŇ

Je súčasťou otvoreného priestoru po vstupe do bytu. Jej výmera je 6 m2. 

KUCHYŇA  

Kuchyňa s jedálenskou časťou je priestranná, otvorená a má výmeru  10,15 m2. Kuchynská linka v tvare L je vyrobená na báze dreva stolárom na mieru, vysoký lesk. Kuchynská linka má dostatok úložného a pracovného priestoru a je v nej osadený nerezový drez s pákovou nerezovou batériou a vstavané spotrebiče zn. Eurotech - plynová varná doska,  teplovzdušná elektrická rúra a digestor. V linke sa nachádza aj mikrovlnná rúra zn. Samsung. Pracovná doska je z materiálu drevotrieska bukas, vzor granit. Umiestnenie kuchynskej linky a  pracovnej dosky s drezom pod okno s výhľadom do dvora na zeleň spríjemní každodennú prácu v kuchyni. 

Vo Vašej kuchyni sa nemusíte báť, že sa po namáhavom celom dni ešte nabeháte...stačí pár krokov a všetko máte poruke na prípravu dobrej večere.

KÚPEĽŇA a TOALETA

Kúpeľňa a  toaleta je  nanovo vymurovaná.  Výmera kúpeľne je 2,56 m2 a nachádza sa v nej vaňa a umývadlo v skrinke s osvetleným zrkadlom. Toaleta je samostatná a zväčšená kvôli umiestneniu pračky. Na stenách je keramický obklad po znížený strop a na podlahe keramická dlažba. Stúpacie vedenie je menené.

IZBY

Vstup do izieb je samostatný.  Izby sú priestranné  a ich výmera je : obývacia izba - 16,02 m, spálňa - 16,28 m2, detská izba - 12,05 m2. V spálni je osadená vstavaná skriňa na mieru - je súčasťou ceny nehnuteľnosti. Vstup na loggiu je z obývacej izby. Orientácia loggie je na západ. Loggia je po rekonštrukcii, je zateplená a uzatvorená tenkostenným rámovým posuvným systémom. Na loggii je nainštalovaný stropný vešiak na bielizeň.

OBYTNÝ DOM (OD)

Obytný dom sa nachádza mimo hlavnej komunikácie, v tichej lokalite.  Bol daný do užívania v r. 1982 a  je po kompletnej rekonštrukcii :  nová a zateplená strecha, zateplenie fasády, zateplené a zrekonštruované loggie,  plastové okná na spoločných priestoroch, nové el. rozvody v spoločných priestoroch, nové vstupné brány,  dlažby, madlá, nový zväčšený výťah.  Výťah stojí na každom poschodí.  Na prízemí -  1. nadzemnom podlaží sú pivnice a spoločné priestory. Na poschodí sú 2 byty, spolu je iba 16 bytov v danom vchode. OD je bezbariérový. Do OD sú dve vstupné brány. 

ĎALŠIE INFORMÁCIE

Byt je v osobnom vlastníctve, možnosť financovania kúpy bytu formou hypotekárneho úveru. Predaj nie je ničím obmedzený a podmienený. Susedia sú bezproblémoví, tichí a slušní. Parkovanie je aj v neskorších poobedňajších a večerných hodinách k dispozícii. Mesačná platba správcovi SBD III. za byt pri užívaní bytu 4 osobami  je 179,- eur ( + preplatky za rok 2023 - 350,- eur).  Internet - optická sieť. 

Zariadenie bytu je vecou dohody. 

LOKALITA

Lokalita Vás určite poteší svojou jedinečnou polohou v rámci sídliska Dargovských hrdinov - Furča, ktorá sa vyznačuje množstvom zelene v bezprostrednom okolí obytného domu, krásnym výhľadom na mesto z vyšších podlaží, bezproblémovým parkovaním aj v neskorších hodinách, blízkosťou k centru mesta a zároveň:

- komplexnou občianskou vybavenosťou - poliklinika, pošta, miestny úrad,  kostoly, obchodné centrá (Fresh, Agromilk, Lidl, Tesco),  ihriská, jasle, materské školy, za obytným domom novozriadená materská škola, základné školy (aj pre nadpriemerne talentované deti), v blízkosti ZŠ Postupimská s futbalovým klubom centrum voľného času,  základné umelecké školy, Gymnázium sv. E. Steinovej, 

- dobrou dopravnou infraštruktúrou - zastávky MHD Lingov, Zupkova, Sečovská, US- steel: č. 15, 17, 20, 32, 35, 50, 52, 54, 55, RA6, RA7, trolejbusy 71, 72). V dostupnosti pár minút cesty autom je centrum mesta a obchodné centrum Aupark, 

- rekreačnými lokalitami na Furči - bikrosová dráha o dĺžke 390 m, lesopark, turistický chodník na Zelený dvor a rekreačnými lokalitami v blízkosti: ANIČKA - bazény, detské ihriská, minigolf, KAVEČANY - vyhliadková veža, ZOO, lyžiarske vleky,

- viac na kosice-dh.sk.

Tento byt si Vás určite získa. Dajte mu šancu a pôjdeme si ho spoločne pozrieť. Bez váhania ma kontaktujte na t.č. 0907900717 alebo mi napíšte na alenkakatonova@gmail.com. Ďakujem, dopočutia a dovidenia. 

Cena nehnuteľnosti je uvedená vrátane sprostredkovateľskej provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný servis a službu pre Vás spočívajúcu: v serióznom jednaní za jedným stolom o podmienkach a financovaní kúpy za účasti troch strán - predávajúceho, kupujúceho a nás, v príprave a podpise zmluvy o budúcej zmluve, v príprave a podpise kúpnej zmluvy, návhru na vklad kúpnych zmlúv a odovzdávacieho protokolu, v prípade potreby príprava splnomocnenia na zastupovanie vo veci predaja a kúpy, v nezávislom nájdení pre Vás najvhodnejšieho a najlacnejšieho hypotekárneho úveru z bánk pôsobiacich na našom trhu, dohodnutie a realizáciu obhliadky so súdnym znalcom, platby za overenie podpisov na kúpnych zmluvách u notára, platby za podanie štandardného návrhu kúpnych zmlúv na kataster, platby za podklady z katastra nehnuteľnosti potrebné k čerpaniu hypotekárneho úveru, účasť makléra na odovzdaní nehnuteľnosti a súčinnosť pri prepisovaní médií.

Využite našu pomoc pre Vás v zabezpečení finančných prostriedkov na kúpu bytu  našim nezávislým finančným agentom. 

+

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
67 m2
Podlahová plocha:
65 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
3
Energetický certifikát:
B
Typ budovy:
panelová stavba
Loggia:
áno
Pivnica:
áno
Verejné vonkajšie parkovanie:
áno
Výťah:
áno
Rok výstavby:
1982
Počet poschodí od prízemia vyššie:
8
Pozícia:
vyššie poschodie
Poschodie:
1
Celková plocha:
71.53 m2
Plocha loggie:
3.53 m2
Počet logií:
1
Pivnica plocha:
2.1 m2
Počet pivníc:
1
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Vykurovanie - centrálne:
áno
Internet:
áno
Káblová TV:
áno
Optická sieť:
áno

Hypotekárna kalkulačka